AIDES ET SERVICES

 

  • Text Hover

BESTELLEN

Nadat uw product is besteld, kunt u uw pakket volgen. Vanaf dat moment kun u het sneller ophalen als het toekomt. Wees aandachtig bij het ingeven van uw adres.

BETALING MET PAYPAL EN KREDIETKAART

Geen PayPal-rekening? Weet dat u via deze beveiligde betalingsinterface rechtstreeks met een kredietkaart kunt betalen, zonder dat u een PayPal-account hoeft aan te maken.

  • Text Hover
  • Text Hover

LEVERING IN 3-5 DAGEN

De levering vindt plaats op het adres dat u hebt opgegeven bij het plaatsen van uw bestelling (let daarom in het bijzonder op de spelling van het adres dat u invoert en met name op de postcode).Bestellingen die maandag tot en met vrijdag vóór 14:00 uur zijn ontvangen, worden nog dezelfde dag verzonden. Bestellingen die na 14:00 uur worden ontvangen, worden de volgende werkdag verzonden. Bestellingen die in het weekend worden ontvangen, worden de volgende werkdag verzonden. De levertijd is meestal 3 tot 5 werkdagen na verzending.

RETOUR BELEID

U hebt een periode van 7 dagen na ontvangst van uw bestelling om uw “herroepingsrecht” uit te oefenen. Dan stuurt u het product terug binnen 14 dagen na acceptatie van de retourzending. De verzendkosten voor het retourneren zijn op uw kosten. Het product moet zich in de originele verpakking en in een volledig nieuwe en complete staat bevinden.

  • Text Hover
  • Text Hover

VRAAG = ANTWOORD

Een support team is aanwezig om uw vragen te beantwoorden.